Over ons

Autobedrijf Ten Boekel en Bakker is opgericht op 1 april 1966 door Cees Bakker en Gerrit Ten Boekel. In de beginjaren was het bedrijf gevestigd in Schagenburg. Sinds 1980 zijn wij gevestigd in Schagen aan De Fok 2.

Na jaren erkend Daihatsu en Nissan dealer te zijn geweest, zijn wij tegenwoordig Service Dealer van Kia en gespecialiseerd in het merk Nissan. In samenwerking met de Dekker Autogroep kunt u bij ons ook terecht voor de laatste Ford-modellen en onderhoud aan uw Ford auto. Lees meer over de Dekker Autogroep ❭

Autobedrijf Ten Boekel en Bakker is een echt familiebedrijf. Momenteel wordt het bedrijf gerund door de zoon van Cees, Peter Bakker. Peter is samen met zijn twee broers eigenaar van het autobedrijf. Samen met hun enthousiaste team staan zij u graag tot dienst. Wij besteden veel zorg en aandacht aan u en alles in en rondom uw auto. Dit is bij ons vanzelfsprekend. Met ons team proberen we met iedereen een persoonlijke band te onderhouden. We kennen onze klanten en zij kennen ons. Dat geeft een goed gevoel en is de basis van ons autobedrijf. Zowel particuliere als zakelijke klanten zijn bij ons aan het juiste adres.

Profile

Wij zijn aangesloten bij Profile Car & Tyreservice. Hierdoor zijn wij specialist in banden en auto onderhoud voor alle soorten voertuigen. Profile Car & Tyreservice staat echter ook voor innovatie. De organisatie investeert continu in de ontwikkeling van nieuwe banden en daarmee gepaard gaande services. Net als ons verbetert Profile Car & Tyreservice haar service continu.