Werkplaats-3.png

Werkplaats

Met onze vestiging in Schagen zijn wij dé autobanden, velgen, APK en auto onderhoud specialist bij u in de buurt. Wij bieden een complete autoservice voor zowel de particuliere als de zakelijke automobilist.

Onze goed geschoolde monteurs werken met het grootste gemak aan alle merken auto’s. In onze werkplaats kunt u terecht voor onderhoud aan uw auto zoals een vakantiecheck, diagnose stellen of het vervangen van de distributieriem. Ook voor reparatiewerkzaamheden, een bandenwissel en de APK-keuring bent u bij ons aan het juiste adres. Tevens beschikken wij over moderne apparatuur voor het uitlezen van storingen aan uw auto of het bijvullen van uw airconditioning.

Betrouwbaarheid en transparantie zijn binnen ons autobedrijf en werkplaats erg belangrijk. Reparaties worden pas na overleg en met uw goedkeuring uitgevoerd, zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan.

Wilt u snel uw ruitenwisser laten vervangen of heeft uw auto plotseling een lekke band? Op kleine reparaties kunt u wachten in onze wachtruimte – uiteraard onder het genot van een kop koffie of thee - terwijl wij meteen met uw auto aan de slag gaan. Wanneer u uw auto wat langer kwijt bent kunt u een leenauto of leenfiets meekrijgen.

 

WERKPLAATS.jpg